Blog
BabaBoon
2021.10.23 20:06

Téli baba és gyerekruhák amelyek legyőzik a hideget

Téli baba és gyerekruhák amelyek legyőzik a hideget

Ahogy beköszönt az ősz, itt az ideje a téli viseleteknek a gyerekek számára. A tél gyönyörű havazással, de gondolni kell arra, a megfelelő ruhákról amik a gyermeket melegen kell hogy tartsa. Megvan minden, ami a téli időszakban szükséges gyermeke számára?

Akár új téli ruházattal szeretné felfrissíteni gyermekeinek szekrényét, akár olyan extrákat szeretne beszerezni, amelyek melegen tartják őket, mi gondoskodunk róla!

A kint melegen tartó elengedhetetlen téli ruhák ellenőrző listája gyerekeknek

Téli kabátok:  Extra fedés, hogy megvédje a gyerekeket a hidegtől, amikor a hőmérséklet csökken. Téli kabát nélkül a gyerekek téli elengedhetetlen kellékeihez tartozó ellenőrzőlista nem teljes.

Meleg nadrág: Ez további meleget biztosít, és megvédi a gyerekek lábát a lehűléstől. Meleg nadrágot, gyapjúnadrágot, hónadrágot vagy esőnadrágot tartalmaz.

Kesztyűk és ujjatlan ujjak: Egy másik elengedhetetlen kellék, amellyel melegen tarthatja a kicsi kezét. Életkoruk alapján választhat kesztyűt vagy ujjatlant.

Kalapok és sapkák: védi a kicsi fejét a hótól és fülét a hűsítő fagytól.

Sálak: Nem szabad elfelejteni a nyak környékét. Ha meleg sállal letakarja a nyakat, akkor az egész nyakvonalat eltakar, ahonnan a szél áthatol, és megfázhatja a testet.