Blog
BabaBoon
2021.08.07 11:15

Stresszmentes iskolakezdés a Bababoonnal! – Itt a gyorslista!

Stresszmentes iskolakezdés a Bababoonnal! – Itt a gyorslista!

Az első iskolanapot mindig őrült kapkodások előzik meg, főleg, ha most megy elsőbe a gyerkőc. (Sajnos az a rossz hírünk van, hogy ez a felsőbb évfolyamokban is többnyire így marad, de semmi vész, egyre jobban belejönnek ők is, és ti, szülők is.) Kilépni a nyári ritmusból mindenkinek nehéz, ezért különösen jó látni, amikor a gyerekek izgatottan várják már a sulit. Végre lehet találkozni az osztálytársakkal, együtt tanulni, játszani, nagyobbak lettek, felsőbb osztályba lépnek, tele vannak várakozással.

A füzetek, írószerek és mindenféle iskolai kellékek listája mellett azonban könnyű megfeledkezni néhány alapvető felszerelésről, amire szükség lehet az iskolakezdéskor. Mutatjuk a listát, és azonnal pakolhatjátok is a kosárba a kiszemelt termékeket, hogy még időben megérkezzen a sulikezdésre!

  1. Tornazsák

 Sok tesiórája van a gyerekeknek az iskolában, a tornazsák elengedhetetlen. A zsinóros tornazsákokba könnyedén bedobálhatja a holmiját, kézben vagy vállon is viheti, sőt a hátára is felveheti, de ez mind-mind csak praktikum – ami a gyerekeket leginkább érdekli a tornazsákból, hogy milyen színű, és milyen figura van rajta. Webshopunkban rengeteg szín és minta közül válogathattok, így iskolás gyerkőceitek biztosan megtalálják azt a tornazsákot, amit szívesen hordanak majd az iskolába. Disney Mickey, Minnie, Verdák, Jégvarázs és még sokan mások, válasszátok ki együtt: tornazsák választékunkat itt találjátok.

  1. Uzsis táska

 Főleg a kisebb iskolások imádják a kedves állatos figurás, hátra vehető uzsonnás táskákat. A bagoly, a katica, a dinó és a pillangó évek óta sláger, de jönnek fel a lámák, unikornisok, denevérek is. Az uzsis táskák zsebeibe nagyon jól lehet pakolni, így könnyen megtalálnak benne mindent a kicsik az ebédszünetben, ráadásul vannak szigetelt zsebekkel ellátott uzsonnás táskák is, amelyekben tovább friss marad a harapnivaló. Most különösen érdemes kattintani, és megnézni az uzsonnás táska kínálatunkat, mert kiemelt akciós termékekkel várunk titeket. Uzsonnás táska választékunkat itt találjátok.

  1. Kulacs

És ha már uzsonna: néhány uzsonnás táskához szettben jár kulacs is, de természetesen kulacsot külön is választhattok. Érdemes lezárható szívószállal rendelkező kulacsot vinni a suliba, hiszen nemcsak használni sokkal könnyebb a gyerekeknek, de a tisztán tartása is egyszerűbb. Iskola után elég csak betenni a mosogatógépbe, és a többi edénnyel együtt elmosogatható. Az extra csereszívószállal pedig hosszú időre megoldott a kulacskérdés. Cuki állatos minták, vidám színek – kulacsot innen választhattok.

  1. Uzsonnásdoboz, termosz

Felejtsétek el a mindennapos nejlonzacskózást, válasszatok vidám figurás, elmosogatható, újrahasználható uzsidobozt a különböző snackekhez. Ezeket a dobozokat könnyű szállítani, használni, tárolni a táskában és az iskolában, nem beszélve arról, hogy jó, ha van egy biztos pont, amit mindenképp bepakoltok a táskába. „Lámás uzsis megvan? Szuper, akkor irány a suli!”

A termoszok sokáig melegen, illetve hidegen tartják az ételt, ezért változatosabban étkezhet gyerkőcöd a suliban is, nem kell mindig újabb szendvicsötleteket bedobni. Uzsonnásdoboz és termosz kínálatunkat itt találjátok.

  1. Hátizsák

Iskolatáska nélkül persze el sem indulhatna a suli, azt mindenképp be kell szerezni, de van egy másik hátizsáktípus, amire szükség lehet. Ha lesznek külsős sulis programok, kirándulások, állatkertezés stb., jó, ha van egy olyan külön kis hátizsákja is az iskolásnak, ami nem a napi füzet- és tolltartócipelésre való. Egy szabadidős hátizsák aranyos állatos figurával, zsebekkel. Főleg a legkisebbeknek lehet érdemes ilyet választani, valószínűleg már az ovis évekből ismerős lesz ez a típus. Kisiskolás gyerkőcöknek való hátizsákokat, iskolatáskákat is találtok kínálatunkban, ami itt elérhető.