Skip Hop

A Skip Hop-ban újragondoljuk, új energiával töltjük meg, új színt viszünk a termékekbe, hogy örömöt szerezzünk. Végtelen kíváncsiságunkkal megvizsgáljuk a funkcionalitást a megjelenést és a dizájnt. Globális és meghatározó márkaként alapvető filozófiánk a „muszáj jobbat alkotni” alapelvvel kezdődik és végződik.Minden ezzel kezdődött: Pelenkázó Táska

2003-ban új szülőként Michael és Ellen Diamant rájöttek, hogy a pelenkázó táskák tárháza korlátozott.

Kék és rózsaszín pelenkázó táskákkal körülvéve Ellen tervezett egy divatos, funkcionálisan tökéletes és praktikus táskát az Ő folyamatosan úton lévő városi életükhöz.

Ezzel megszületett a Duo Diaper Bag.

Szenvedélyük: az őrült kedvesség

Bár egyikőjük sem a baba iparból származik, de Ellen szenvedélye a termékinnováció iránt és múltja, mint művészeti igazgató alapozta meg a Skip Hop különleges kedves dizájn-ját.

15 év technikai termékekkel foglakozó vállalkozásból Michael új vizekre evez, új értelmet adva a funkcióknak.

Ez a titkos recept, ami meghatározza a Skip Hop-ot, a modern design és a tökéletes funkcionalitás közötti egyensúlyt.

Móka és innováció jár kézről-kézre

A SkipHop-nál azt gondoljuk nincs probléma, amit ne tudnánk megoldani. Valójában ez a kreatív problémamegoldó gondolkodás határozza meg a SkipHop szellemét.

Kezdve házi design-tól a kreatív stúdióinkban a havi születésnapi süti szüneteinkig, szeretjük megteremteni és megélni a pillanatokat. Üdvözüljük az új nézőpontokat, amik fejlesztenek minket, hogy jobbak legyünk és jobb termékeket hozzunk létre a vevőink és a kisgyermekek számára.

Szeretettel New York-ból

A Skip Hop jelenleg egy globális életmód márka. Ellen kreatív vezetése alatt több millió Skip Hop termék meghatározó eleme szülők és gyermekek minden napi életének több mint 30 országban.

Ez egy csodálatos kultúrákon és határokon átívelő partnerség Kínától Lengyelországon, Franciaországon, Mexikón, Brazilián keresztül Ausztráliáig.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és a társadalmi felelősségvállalás mellett

A szülő feladata a feltétel nélküli szeretet – mi a Skip Hop-nál elköteleztük magunkat, hogy ebben segítsünk, hogy minél könnyebb és szórakoztatóbb legyen minden együtt töltött pillanat.

Ez a biztonság és a minőség melletti mély elköteleződésünkkel kezdődik. Termékeink szigorú tesztelésen mennek keresztül. Azzal fejeződik be, hogy termékeinkkel olyan szervezeteket támogatunk, mint a Baby Buggy és az Ovarian Cancer Research Fund, amelyek hátrányos és nehéz sorsú családokhoz juttatják el ezáltal az örömöt és a szülői törődést.

Megtiszteltetés számunkra, hogy partnereinken keresztül ilyen szervezetekkel állunk kapcsolatban és családokon segíthetünk.