Blog
BabaBoon
2021.08.04 09:12

Ovistart a Bababoonnal! – Szerezz be mindent egy helyről, és nyugis lesz az ovikezdés

Ovistart a Bababoonnal! – Szerezz be mindent egy helyről, és nyugis lesz az ovikezdés

Akár járt bölcsődébe csemeténk, akár nem, az első igazi mérföldkő az óvoda! A megszokott napi rutin teljesen felborul, rengeteg változás következik be a gyerekek életében, és új közösségbe kerülni amúgy is nagy kihívás. Azonban a legjobb, amit tehetünk szülőként, ha félretesszük ezt a sok nehézségnek hangzó részletet, és arra koncentrálunk, ami a valódi kaland: egy új, klassz időszak vár gyerkőcünkre! Úgyhogy, szülők, nyugi, az ovikezdés jó dolog, és ha felkészülten vágtok bele, minden simán megy majd! A Bababoon webshopból pedig otthon a kényelmes kanapéról megrendelhettek minden fontos kelléket egy helyről az ovikezdéshez. Itt a gyors lista, hogy merre érdemes körülnézni!

  1. Oviszsákok

Az oviszsákok leginkább a ruha- vagy öltönyzsákokra hasonlítanak, hiszen nem egy hátra vehető, hanem egy vállfával felakasztható kis zsebes zsákról van szó, amit a szekrénybe akasztva helyeznek el az oviban. Ebbe kerülnek a gyerekek benti ruhái, amiket praktikusan el is lehet rendezni az oviszsák zsebeiben. Fontos, hogy a kis ovisunk könnyen felismerje, melyik oviszsák az övé. Már csak emiatt is érdemes olyat választani, ami tetszik neki, szeretni fogja és könnyen megjegyzi. A Bababoon oviszsákválasztékában nemcsak különböző színek közül válogathattok, de a sok-sok mesés figura között biztosan ott lesz gyerkőcötök kedvence is. A Disney-figurák – Mickey, Minnie, a Verdák vagy a Jégvarázs szereplői – mellett vannak unikornisos, sünis mintával nyomott, és pöttyös, anyagában mintás oviszsákok is. Válasszatok együtt, itt találjátok oviszsákokat!

  1. Óvodai fektető lepedők és gumis lepedők

Naná, hogy az alvós állatkát beviszitek az oviba, de ne felejtsétek, hogy a délutáni alváshoz ágyneműt, lepedőt is kell vinni. És itt most jöjjön egy kis extra megnyugtatás: lehet, hogy még kicsit döcögősen, lehet, hogy már rutinosan megy a bili- vagy vécéhasználat, egy-két kis baleset bármikor előfordulhat. Az ilyen nagy változásokkor pláne van ilyen, de semmi vész! Vigyetek be könnyen lecserélhető gumis lepedőket (többváltásnyit akár) az oviba, és gyorsan orvosolhatóak lesznek az ilyen esetek. (És el is fognak múlni hamar!) Óvodai lepedő és derékalj kínálatunkat itt találjátok, valamint a gumis lepedők között is érdemes szétnézni!

  1. Ovis tornazsákok, hátizsákok

Mivel már az oviban is szükség lesz rá, mindenképp tegyetek a kosárba egy tornazsákok is a gyerkőcnek. Ezek a pamut zsinóros hátizsákok egyszerűen használhatóak, könnyedén nyithatók, zárhatók, hátra vehetők, és ami miatt igazán szeretik a kicsik: a vidám színeik és mintáik! Tucatnyi változat közül rendelhetitek meg azt, ami a legjobban elnyeri a kis ovis tetszését. Rengeteg élénk, vidám szín, a kedvenc Disney-figurák és egyéb mesehősök sok-sok ötletes kombinációban! Az ovis tornazsákokat itt találjátok! Ha pedig jól jönne egy oviba járós hátizsák is, ezt a listát mindenképp érdemes átböngészni.

+1. Váltóruhák

Kezdjétek el időben összeszedni azokat a ruhákat, amiket az oviba visztek be váltóruhaként. Ezekből persze sokféle típusra kell gondolni, itt egy kis lista a könnyebb válogatáshoz.

És ami még jól jöhet: nadrágok, pólók, felsők.