Blog
BabaBoon
2021.11.20 22:03

Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonyi ajándék ötletek

Ha karácsonyi ajándékot szeretnél vagy csak kisgyermeked karácsonyi ruháján gondolkodsz, nálunk mindent megtalálsz. Miután felöltöztetted a babát a karácsonyi ruhába, ne felejtsd el rengeteg fényképet készíteni, mert örökké őrizni fogja ezeket az emlékeket.

Nézd meg a Karácsonyi ruhák és kiegészítőket, a gondosan összeállított kollekciónkat.

Ha játékokat keresel, a BabaBoon oldalán nemcsak játéktípusok, hanem lányos és fiús játék kategóriák szerint is kereshet. Az igazi kis örökmozgóknak pedig bébitaxi, játékautó, tricikli és egyéb játék járművek is beszerezhetők webshopunkból. Játékok lányoknak, játékok fiúknak, játékok kicsiknek és nagyoknak, a vidám, aktív gyermekkorért és a szórakoztató, játékos tanulásért.

Karácsonyi ajándékötletek

APOLLO VIGA - MATEMATIKAI FEJLESZTŐJÁTÉK

Az első vidám számolás élményekhez, a számok megtanulása és az első matematikai készségek megszerzése játékkal szórakoztató és könnyű.

A babával való játék a gyerekek egyik kedvenc tevékenysége. A kiegészítők, amelyek a valóság kicsinyített változatai, serkentik a gyermekek fantáziáját, és még szórakoztatóbbá és reálisabbá teszik a játékot. A baba sír, nevet és különböző szavakat mond.

APOLLO RONG LONG - JÁTÉKBABA KÉSZLET KIEGÉSZÍTŐKKEL

További játékokhoz nézd meg kategóriánkat