Baba és Gyerek Ruházat

Gyerekruhák, babaruhák és kiegészítők óriási választéka minden évszakra. Többdarabos gyerekruhaszettek a mindennapokra vagy különleges alkalmakra, ajándékba kicsiknek és nagyobbaknak. Baba- és gyerekpizsama, rugdalózó, body, kombidressz, napozó több méretben, a legnépszerűbb mesefigurákkal díszítve. Kényelmes, könnyű nyári gyerekruhák, gyerekpólók cuki figurákkal, Disney és egyéb mesefigurás babaruhaszettek. Egyszerű, gyors gyerekruha-rendelés. Nézzen körül a BabaBoon webáruház gyerekruha, babaruha webshop bőséges kínálatában!

 

A gyerek divat soha nem volt ilyen szórakoztató! 

A rövidnadrágos pizsamaktól és a nyári könnyű pólóktól kezdve a kényelmes, kapucnis poncsókig és a hosszú ujjú pizsamakig télen át gyermekeink éjszakai viselete minden évszakot átjár. Puha, lélegző pamutból készült, fiatal, érzékeny bőr számára készült pizsamakat úgy terveztük, hogy a teljes kényelmet biztosítsa, amikor a gyerekek elalszanak.

Keresse meg új kedvenc barátját a mesekarakterek között. Válasszon ki egy bújós Peppa Pig vagy Peter Rabbit vigasztalót a pihentető alváshoz, vagy frissítse fel ruhatárát egy Disney mintás ruhával. A harsány Paddingtonban vagy a Star Wars-ban úgy fogják érezni a részt, hogy szorosan maradnak - akár összehangolt ágyneműt is hozzáadhat. A játékos kiegészítők közé tartozik a hátizsák és a papucs

A kicsik imádni fogják ha kedvenc karaktereikkel mintázott ruháiba bújhatnak - a bátor szuperhősöktől a kedvenc Disney hercegnőjükig, a webáruházunk tele van szórakoztató ruhákkal, hálóingekkel és kiegészítőkkel, amelyeket imádni fognak.