Blog

90. szülinapján is túl van, az egész világon ismerik és imádják, mégis van pár izgalmas titok, amit kevesen tudnak róla. Mutatunk 6 érdekességet Mickey egérről.

Mesés párnahuzatot keresel a gyerekszobába? Válaszd a legnépszerűbbet. A Mancs őrjáratos párnahuzatok kisfiúk és kislányok kedvence. Ráadásul a párnahuzat strapabíró, könnyen mosható és szépek a színei.

 

Cuki kutyusok, szuperhős képességek, kalandok és természetesen boldog befejezés, minden mese végén. Mi kellhet még? Színes és széles párnahuzat választék, amiben biztosan találsz olyat, aminek a gyermek örülni fog.

 

 

A Mancs őrjáratos mesesorozat bűbájos és vagány kutyusokról szól, akik minden részben segítenek valakin, vagy mentenek valakit. Kedves, népszerű mese, a kicsik kedvence.

 

A Mancs őrjáratos ágyneműhuzat pedig nem csupán a mese rajongóinak, hanem a kuytkedvelő gyerkőcök kedvence is lett. Ezért több féle ágyneműhuzat is készült belőle. Ezeket szeretnénk most bemutatni.

A Mancs őrjáratos mesék nagyszerű, gyerekeknek való termékeket ihlettek. Párna és ágyneműhuzatok azért, hogy a gyermek szeressen ágyba bújni, a sajátjába, és ott is maradni egész éjszaka.

 

A Mancs őrjáratos termékek biztonságot adhatnak a kicsiknek, elűzve ezzel az éjszakai aggodalmakat is. A Mancs őrjárat mesék rajongóinak pedig a gyerekszoba kötelező eleme a sok-sok Mancsos párna és ágynemű.

 

Télen szeretjük a havat, a karácsonyt és a téli sportokat. És utáljuk amikor a gyereket téli cuccokba kell öltöztetni, igaz? A pulóverekbe bújás mellett elbújhatnak a pankrátor meccsek. A sapka állandóan a földön köt ki, és bárhogy is igyekszünk, a takaró folyton csomóban hever valahol másutt.

 

Elkerülhetjük ezeket a tortúrákat, ha a gyerek számára vonzó, Disney termékekkel töltjük fel a téli cuccokat. A legnépszerűbb téli termékek, a Bing nyuszis sapka és kesztyű, a kicsik kedvence. A Disney takarókból pedig rengeteg van, a legtöbb Disney meséből válogatva.

 

Vedd könnyedén a telet, használj Disney termékeket.

 

Bing nyuszi és barátai töretlen népszerűségnek örvendenek. Kedvesek, sőt, aranyosak. Vidám és érthető mesékkel ajándékozzák meg rajongóikat.

 

Mivel ennyire szeretik őket, a gyerekek kedvencei most már különböző, a szülők számára is praktikus Bing nyuszis termékeken is szórakoztatják a kicsiket. 

Vidám minták, mosolygós gyerekek. 

Az, hogy milyen ágyneműben alszik a gyermek, marginális kérdés minden korosztály számára. Az ágynemű tulajdonságai, textúrája, színei meghatározzák az alvás minőségét. A gyermek alvása vagy nem alvása pedig meghatározza a családi élet minőségét. Nem igaz?

 

Tehát a gyermek ágynemű nem lehet akármilyen. Nézzük meg a legnépszerűbb ágyneműket, hogy mikor, kinek az alvását tudja nagymértékben segíteni.

 

 

Cuki Bing nyuszi egycsapásra lett szupersztár az ovisok között. Vidám, színes figurák, életközeli helyzetek és párbeszédek. Az ovisok kedvence nem si lehet más, mint egy cuki beszélő mesefigura.

 

Az ovisok kedvence már párnahuzatokon is a gyermekkel lehet, és segíti az elalvást az oviban és otthon is.

A cuki Bing nyuszis párnahuzat remek ajándék az ovis gyermekeknek.

A Disney meséknek hangulata van, varázsa. Ezért szeretik őket kicsik és nagyok. A disney mesés párnahuzatok népszerűsége is ennek köszönhető. Nem csoda, hogy a mesének óriási rajongó tábora van. Hercegnők, vidámság, kutyus hősök, kalandok, mi kell még?

A lányok számára csajos, színes és vidám párnahuzatokra van szükség, hogy pontosan ilyen legyen a szoba, a hangulat, az élet.

Minnie egér, vagyis Minnie Mouse már nagyon régen szórakoztatja a gyerekeket és a családokat. Egészen pontosan 1928 óta. A vidám egérhölgy lassan egy évszázada népszerűsége töretlen.

Minnie a kicsinyek hercegnője. Szép, kedves, és közben csak vidámságot ad a gyermekeknek. Nincsenek elvárások, feltételek. Csak vidámság és nevetés.

Nem csoda, hogy Minnie egérnek rengeteg rajongója van, aki imádnak az ő képével díszített ágyneműben aludni. Ha a Te gyermeked is rajongó, akkor a legjobb helyen vagy.

A gyerkőc szereti a Jégvarázs mesét? Te pedig szeretnéd este időben kiszedni a kádból? Lehetetlen küldetés, de Te trükkös vagy!

A Jégvarázs törölköző megoldja, hogy a csemete ne húzza a végtelenségig az esti pacsálást, és nevetve másszon ki a vízből, az ő csodálatos jégvarázs törölközőjébe.

Trükkös, jégvarázs törölköző vásárlás mellé békés családi este jár ajándékba.

 

A Disney meséket, filmeket mindenki szereti, legyen kisfiú vagy kislány, gyermek vagy felnőtt. A Mancs őrjáratos párnákat pedig nem csupán a gyerekek, de még a felnőttek is szeretik, annyira cuki.

Nem hiszed? Most bemutatjuk 3 legcukibb mancs őrjárat párnahuzatot, hogy ki tudd választani a decemberi kedvencet.

 

 

A takaró az, ami a gyerekszoba hangulatát, színeit és hőseit meghatározza. A takaró ad puha meleget és vigaszt a sötét téli napokon.

A csodás Jégvarázs takarók pedig ezen kívül szépséget, vidámságot és vagányságot is adnak a gyermekeknek, ha szeretik a Jégvarázs hőseit és kalandjait.

Karácsonyra az a legszebb ajándék a gyerekeknek, ami mesével ajándékozza meg őket. Mindig van egy aktuális kedvenc mese, mesehős, igaz? A Disney ágyneműhuzatok mesés álmokba ringatják a fiúkat, kalandos, de mesés álmokba.

Már csak ki kell választani, hogy a Verdákkal szeretne száguldani, a Mancs őrjárattal segíteni a bajba jutottakon, vagy a Thomas-sal szeretne kalandokba keveredni. Az biztos, hogy a puha, meleg és színes Disney ágyneműhuzat nyugodt alvást és szép álmokat nyújt.