Blog

Nem tudjuk, hogy mivel lepjük meg a gyermekünket névnapján, születésnapján, esetleg karácsonykor? Valami hasznosat szeretnénk Mikulásra a sok-sok csokoládé helyett? Akkor érdemes körbe nézni a gyerek köntös választékban, ahol számos egyedi és puha terméket találhatunk.

Ebben a cikkben megismerkedhetsz a gyerek köntös választékkal.

Karácsony közeledtével egyre többször gondolkodunk el, hogy mit is adjunk a gyermeknek ajándékba. Vajon minek örülne a gyermek a fa alatt, mivel lepheti meg a szülő és a nagymama a család legkisebb tagját? Az ünnepléshez szorosan kapcsolódik a meglepetések átadása, amelyet a gyerkőcök a legjobban várnak ezeken a napokon.

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen ajándékkal lephetjük meg a gyermeket karácsonykor.

A gyermekek bőre az első hetekben nagyon érzékeny, ezért fontos, hogy az időjárást figyelembe véve alakítsuk ki a baba ruhatárát. Mindegy, hogy milyen anyaggal érintkezik a bőre, bármi irritáló lehet a számára. Az elején érdemes pár organikus biopamut terméket beszereznünk az alsóbb rétegekhez. A külső viszont feleljen meg az időjárás viszontagságainak, így itt már érdemes figyelmet szentelni a minőségre és a funkcióra.

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen anyagból legyen a kocsikabát.

Egy kisbaba érkezése előtt a legfontosabb dolgok közé tartozik a babaszoba berendezése. Erre időt és energiát kell fordítani, hiszen mire megtaláljuk a megfelelő színeket és a legbiztonságosabb bababútorok, sok idő eltelik.

Ebből a cikkből kiderül, hogy melyek a legbiztonságosabb bútorok a babaszoba berendezéséhez.

A babaszoba tervezése a gyermekvárás egyik legizgalmasabb időszaka. A folyamat azonban nem könnyű, hiszen tudni kell, hogyan is álljunk neki. Vannak bútorok és eszközök, amelyek kötelezőek és vannak olyan darabok is, amiket semmiképpen nem szabad babaszobába vásárolni. A helység stílusa főként a baba nemétől függ, persze vannak még egyéb tényezők is.

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen lehetőségeink vannak a babaszoba stílusának kialakítása kapcsán.

A babakocsi választás komoly fejtörést okozhat az újdonsült szülőknek. Ez nem csoda, hiszen rengeteg változat kapható a boltokban. Ebben a cikkben a babakocsik egy népszerű fajtájával, a 3in1 babakocsival foglalkozunk. Így meggyőződhettek róla, hogy ez a típus megfelel-e igényeiteknek és életstílusotoknak.

A gyermek érkezése előtt nagy a készülődés minden családban. Izgatottan választjuk ki az új családtag első ruhácskáit, szobájának berendezését és babakocsiját is. Ez utóbbi különösen nagy utánajárást igényel. Könnyen elveszünk a különféle típusok és funkciók között. Adunk néhány tippet, mire kell figyelni az újszülött babakocsi megvásárlása előtt. Ha újdonsült szülőként Te is babakocsi vásárlás előtt állsz, hasznosnak találod majd.

A babakocsi vásárlása az egyik legnagyobb költség gyermekvállalás esetén. A ruhák és a pelenka elenyésző összegnek tűnhetnek egy minőségi darab mellett. Ahhoz, hogy a legjobb babakocsit válasszuk ki, meg kell nézni, hogy mik a trendek 2020-ban. Ezáltal könnyebben találhatunk tökéletes hordozót a gyermek számára. A kínálat széleskörű, kompromisszumot kell kötnünk az ár és a minőség területén egyaránt. Nem feltétlenül kell a legdrágábbat kiválasztani, de nem is szabad olcsó mellett letennünk a voksunkat. Érdemes időt szánni a megfelelő darab megtalálására.

A tavaszi hullámzó, és vírusokkal terhelt időszakban a hangsúly a higiéniai termékeken van. Érdemes óvatosnak lenni, és olyan fölöslegesnek látszó dolgokkal is foglalkozni, hogy a bevásárlás során is higiénikusan ültessük a gyermeket a bevásárló kocsiba. Vagy, hogy a gyerkőcökre is érdemes szájmaszkot adni.

Az ilyen higiéniás elővigyázatossággal biztosan nem ártunk senkinek, azonban hatásos védelem lehet egy esetleges probléma esetén. Használjunk baba higiéniás termékeket, és aggódjunk kevesebbet.

 

A Disney mesék vidámak, hősei szépek, varázslatosak és kedvesek a szívünknek. A Disney meséket nem csak a gyerekek szeretik, de az egész család.

Épp ezért nem meglepő, hogy Disney mesés tárgyakkal van tele a lakás. A hálószobában Disney ágyneműk, a nappaliban Disney párna és lámpa. Nem maradhat ki a fürdőszoba sem!

Nézzük, mit tehetünk, hogy a Disney vidám és színes világa ott legyen a fürdőszobánkban is?

 

Sok rajzfilmfigurát megszeretünk, mégis nehéz elképzelni, hogy egy kitalált karakter hatással lehet több generáció stílusára is.

Minnie egér eleinte nem volt túl jelentős szereplője a Disney-produkcióknak, de volt egy másik terület, ahol szinte mindenkit maga mögé utasított: a divat! Vajon minek köszönhető a legnagyobb Disney-influenszer sikere? Most kiderül!

A Jégvarázs mese szeretnivaló hősei visszatértek egy újabb csodálatos Disney varázslatban. Anna és Elza újabb kalandra indult, melynek tétje több ország sorsa volt, és az, hogy Elza végre megtudja, honnan származik az ereje és hogyan használhatja jó célokra.

A Jégvarázs mese nagy népszerűségnek örvend a gyerekek között, ezért hoztunk most néhány Jégvarázsos terméket, amivel könnyű megörvendeztetni a gyermeket és könnyebbé teszik a hétköznapokat is.

Kismamáknak áldást jelent minden praktikus kiegészítő, ami rendezettebbé teszi a baba ellátását és a bevásárlást. Mert idő, amit a praktikus dolgok megspórolnak, a pihenésre vagy a babára fordítható.

 

A szükséges dolgok valahogy sosincsenek az ember zsebében, igaz? A zsebkendők megszöknek, a pelenkázáshoz valami apróság mindig hiányzik, mert Murphy nem alszik.

 

Ráadásul ezek a praktikus kiegészítők a higiéniát is szolgálják, ami segít abban, hogy elkerüljenek bennünket és a gyermeket a járványok és vírusok.

 

A Jégvarázs első része annyira népszerű volt, hogy törvényszerűen érkeznie kellett a második résznek. de vajon jól sikerült?

 

Még mindig szerettük a vicces hóembert és a jégkirálynő Elzát? Nem lett unalmas Anna végtelen bátorsága?

 

A gyerekek szerették vajon a második részt is annyira, mint az elsőt? A második rész is a testvérekről szólt? Izgalmas kérdésekre kerestük a válaszokat, ugye? Nézzük, izgalmasabb lett-e a második Jégvarázs?