Blog

Olasz minőség a magyar kisbabáknak!
A több éves tapasztalattal rendelkező olasz márka 4 kontinens számos országában jelen van. A Nuvita jelentős sikereket ért el a babatermékek piacán két további márkájával együtt: a Dudini-vel és az AmoreBio-val. A Nuvita az olasz dizájnt és ízlésvilágot ötvözi a modern szülők és gyermekeik valódi igényeivel. Céljuk az olyan tökéletes termékek megalkotása, melyek egyszerű megoldást jelentenek a mindennapi problémákra.

          

A funkció és a design tökéletes egysége!

A Peter Röhrig alapította MAM cég 1976-ban indult útjára és kezdett babaápolási és etetési termékeket gyártani. A megjelenés, a funkció és az orvosi kompetenciák tökéletes egységét alkotják meg minden termékükben. 1990 óta Magyarországon is gyártják termékeiket.

 

Az első számú brit márka a csecsemő- és kisgyermek termékek piacán, a legmegbízhatóbb babatermékek gyártói közé tartozik. 1965-ben alapították, így már több, mint 60 év tapasztalata áll a hátuk mögött a kisbabák táplálásának segítésében.

150x200 centi méretű 22 oldalas karácsonyi színező. Wow! nyomtasd ki, illeszd össze és kezdődhet a móka!

A prémium vonalat képviseli!

 

Az Espiro márka nagyon kedvelt hazánkban. Prémium kategóriás babakocsi választékuk elérhető árának köszönheti népszerűségét a szülők körében. Az Espiro márka vonalát azoknak a szülőknek hozták létre, akik aktív, nagyvárosi életmódot folytatnak.

 

Valóra váltja a gyermekek álmát!

 

A Baby Design lengyel cég, mely 2004 óta van a piacon és jelenleg piacvezető hazájában. A Baby Design termékek sikere az ergonómikus megoldásokon, modern terveken, a szép kialakításon, valamint a vidám színeken alapul. Színvilága és mintái kedvessé varázsolják termékeit, ezáltal igazi babás világot teremtenek.
  

Ha karácsonyi ajándékot szeretnél vagy csak kisgyermeked karácsonyi ruháján gondolkodsz, nálunk mindent megtalálsz. Miután felöltöztetted a babát a karácsonyi ruhába, ne felejtsd el rengeteg fényképet készíteni, mert örökké őrizni fogja ezeket az emlékeket.

Nézd meg a Karácsonyi ruhák és kiegészítőket, a gondosan összeállított kollekciónkat.

Anyaként nagyon nehéz minden területen megfelelni, ám mégis helytállunk olykor lehetetlennek tűnő feladatokban. A karácsonyi időszak mindenkinek nehéz, kisgyerekkel az oldaladon meg pláne. Vendégváró vagy kínáló túrós pogácsa receptet hoztam Neked, ami konkrétan elronthatatlan, viszont a siker garantált. Ennél több nekünk nem is kell, igaz?

A Black Friday, a hálaadás másnapján az év egyik legnagyobb üzletvásárlási eseménye. Fekete pénteken szinte minden nagyobb kereskedő nagy kedvezményeket kínál az ünnepi ajándékokra, az év legmenőbb játékaira , ruházati cikkekre, műszaki eszközökre és egyebekre.

Ahogy beköszönt az ősz, itt az ideje a téli viseleteknek a gyerekek számára. A tél gyönyörű havazással, de gondolni kell arra, a megfelelő ruhákról amik a gyermeket melegen kell hogy tartsa. Megvan minden, ami a téli időszakban szükséges gyermeke számára?

És egy nap arra ébredsz, hogy nincs többé az a gyermeki nyüzsgés, ami most annyira megvisel; és hogy a zajos káosz maró csenddé silányult, mert a naptárlapok könyörtelenek.

A hüvösebb idő beköszöntével is nyugodtan várhatod a megszokott séta időpontotokat, hiszen a megfelelő előkészülettel, kellemes sétát tehettek a babával vagy a kisgyermekeddel! Mikor megszületett a kicsi, és végre együtt lehettetek otthon, idő kellett mind a kettőtök számára, mire kialakult a napirendetek. A napi rutin fontos része, hogy kimozdultok a friss levegőre és sétáltok egy nagyot. Fontos neked is, és fontos babádnak is, még akkor is ha kint hűvösebb idő van, hiszen kellő felkészültség mellett, nem lesz gond!

Az első iskolanapot mindig őrült kapkodások előzik meg, főleg, ha most megy elsőbe a gyerkőc. (Sajnos az a rossz hírünk van, hogy ez a felsőbb évfolyamokban is többnyire így marad, de semmi vész, egyre jobban belejönnek ők is, és ti, szülők is.) Kilépni a nyári ritmusból mindenkinek nehéz, ezért különösen jó látni, amikor a gyerekek izgatottan várják már a sulit. Végre lehet találkozni az osztálytársakkal, együtt tanulni, játszani, nagyobbak lettek, felsőbb osztályba lépnek, tele vannak várakozással.

A füzetek, írószerek és mindenféle iskolai kellékek listája mellett azonban könnyű megfeledkezni néhány alapvető felszerelésről, amire szükség lehet az iskolakezdéskor. Mutatjuk a listát, és azonnal pakolhatjátok is a kosárba a kiszemelt termékeket, hogy még időben megérkezzen a sulikezdésre!

Akár járt bölcsődébe csemeténk, akár nem, az első igazi mérföldkő az óvoda! A megszokott napi rutin teljesen felborul, rengeteg változás következik be a gyerekek életében, és új közösségbe kerülni amúgy is nagy kihívás. Azonban a legjobb, amit tehetünk szülőként, ha félretesszük ezt a sok nehézségnek hangzó részletet, és arra koncentrálunk, ami a valódi kaland: egy új, klassz időszak vár gyerkőcünkre! Úgyhogy, szülők, nyugi, az ovikezdés jó dolog, és ha felkészülten vágtok bele, minden simán megy majd! A Bababoon webshopból pedig otthon a kényelmes kanapéról megrendelhettek minden fontos kelléket egy helyről az ovikezdéshez. Itt a gyors lista, hogy merre érdemes körülnézni!