Baba zokni, harisnya

A Bababoon webáruház kínálatában található baba harisnyanadrágok és zoknik kiváló minőségű anyagokból készülnek, kényelmes, puha érzetet nyújtanak a babáknak. Válogathattok csomagban kapható, 3 darabos baba zokni szettek, 5 darabos baba zokni szettek között is, így egyszerre beszerezhettek hosszabb időszakra elegendő, többváltásnyi zoknit kisbabátoknak.


2termék 12
2termék 12

Érdemes előre gondolkodni, és azokból a baba harisnyákból és zoknikból, amelyek nagyon tetszenek, vagy ami a babának különösen kényelmes, több méretet is rendelni egyszerre – hiszen ahogy mindenki tudja, a babák nagyon gyorsan, néhány hét alatt kinőhetnek egy-egy ruha- vagy zokniméretet. A kedvenc baba zoknikból ezért tárazzatok be nagyobb méreteket is, jól fog jönni később, ha ismét kinő egy méretet kisbabátok.

Készletünkben rendszeresek a baba zokni és baba harisnya újdonságok is, kínálatunkat folyamatosan új kedvencekkel bővítjük, ráadásul időről időre baba harisnya és zokni akció is van webshopunkban. Úgyhogy nézzetek be gyakran a Bababoon oldalra, hogy ne maradjatok le a legjobb baba harisnyanadrág vagy zokni akciókról, ajánlatokról.

A különböző 3, 5 vagy többdarabos baba zokni szettek vegyes színekben kaphatók. Változatos mintákat, aranyos mese és állatfigurákat találtok a kis zoknikon a csomagban, így a szülők számára jól ismert, mosáskor gyakran felmerülő zoknipárosítások sem okoznak többé problémát.

Ha már kisbabátok feláll, totyog vagy elindul, érdemes csúszásgátlós baba zoknit ráadni. Ezek a típusok kifejezetten arra valók, hogy otthon, játszóházban vagy bármilyen olyan helyzetben, amikor nincs a babán cipő vagy szandál, meggátolja azt, hogy a babák lába megcsússzon a zokniban a parkettán, padló- vagy járólapon. Ezt a legkönnyebben úgy előzhetitek meg, ha csúszásgátlóval ellátott zoknit adtok kisbabátokra. Ez a gumiszerű kis csíkozás megfelelő tapadást biztosít, így gátolja a textilfelület siklását a padlón. A gyerekek stabilabban, biztosabban állhatnak vagy totyoghatnak csúszásgátlós baba zokniban. A csúszásgátlós baba zokni belseje nem okoz a baba talpán semmiféle kényelmetlen, zavaró érzést. És ti is nyugodtak lehettek, hogy nem csúszkál majd minden lépésnél a gyerkőc.

A Bababoon baba harisnyanadrág kollekciójában minden szezonra és alkalomra találtok gyerek harisnyákat. A pamut baba harisnya nem csak aláöltözetként jön jól a hűvösebb napokon, hanem kényelmes otthoni játszós alsóként magában, vagy szoknya, kisnadrág alá is tökéletes, sőt a pelenkaelcsúszkálás problémáját is kényelmesen oldja meg a baba harisnyanadrág a kicsiknél. A vastag baba harisnyanadrágok az igazán hideg időszakokban segítenek, hogy kisbabádat melegen tartsák, de mégse kelljen nagy, nehéz, túl vastag és a mozgást jobban akadályozó ruhadarabokba bújtatni a picit. A gyerekek a bölcsiben, oviban is szívesen viselnek harisnyát, hiszen könnyű mozgást tesz lehetővé számukra, miközben bőrüket is óvja, és melegen tartja kis lábukat.

Állatmintás, mesefigurás vagy alkalmi baba/gyerek harisnyanadrág kollekciónk óriási méretválasztékából biztosan megtaláljátok a megfelelőt. A baba harisnyanadrág nem hiányozhat az apróságok ruhásszekrényéből, érdemes több garnitúra baba harisnyát tartani, és a többi ruhácskával jól variálható, sokrétűen felhasználható típusokat, színeket, mintákat választani.

Ha kisbabátokkal családi eseményre, keresztelőre, esküvőre, születésnapra mentek, vagy egyéb ünnepi alkalmakra szeretnétek felöltöztetni, mindenképpen nézzétek meg alkalmi baba harisnyanadrág kínálatunkat. A kisbabák ünnepi viselete különösen kényelmes kell, hogy legyen, és ehhez egy komfortos, puha, megfelelő méretű baba harisnyanadrág mindenképpen kell.

A Bababoon webshopban kapható baba harisnyanadrágok és zoknik jó minőségű, puha pamuttal és elasztánnal készülnek. Ez azért különösen fontos, mert a baba zoknik, harisnyák rugalmassága az öltöztetés és a viselés során is meghatározó. Könnyen fel kell tudni húzni a kisbaba lábára, és szorosan – de nem túl szorosan – kell illeszkednie a pici lábához, a harisnyanadrágnak a derekán is jól kell tartania, és a pelusra is kényelmesen rá kell feküdnie az anyagnak. Ha nem nyúlik eléggé a textil, vagy épp könnyen elveszíti rugalmasságát, és kinyúlik, a kényelmes és praktikus ruhadarabok egy csapásra elveszíthetik minden jó tulajdonságukat. A Bababoon baba zokni és harisnya választékában ezért mindig minőségi, komfortos termékeket találsz. Nézz vissza gyakran baba harisnyanadrág és zokni termékkategóriánkba, mert rendszeresen találhatsz nálunk szezonális újdonságokat.