Gyerek pizsama/hálóing

Baba hálózsákok, baba és gyerek pizsamák nagy szín- és méretválasztékban, változatos mintákkal beszerezhetők webshopunkból. A Bababoon baba hálózsák kínálatából jó minőségű, kedvelt figurákkal nyomott, praktikusan használható hálózsákokat rendelhetsz. A webshopban található cipzáras, vállon patentos, könnyen kezelhető baba hálózsákok között biztosan megtalálod kisbabád számára a legjobbat.


25termék 116
25termék 116

A pihentető alváshoz elengedhetetlen a kényelem, ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy a kisbabák ne izzadjanak bele a hálózsákba, de melegen tartsa őket, és hogy akadálytalanul mocoroghassanak, anélkül, hogy folyton felriadnának. Ha sűrűn felébred a baba arra, hogy kényelmetlen számára a hálózsák, nem csak alvásból lesz kevesebb, de nyűgösebb is lesz. Ezért praktikus olyan baba hálózsákot választani, ami megadja a baba számára mindazt a kényelmet, amire a pihentető alváshoz szüksége van.

A Bababoon webáruházban található baba hálózsák és pizsama termékkategóriában sok-sok vidám minta és praktikus szabású hálózsák, illetve pizsama között válogathattok. A kényelmes, puha, ujjatlan nyári hálózsák vékony pamut anyagának köszönhetően könnyű, komfortos viselet a babáknak. Kezelése nagyon egyszerű, könnyen tisztítható, hiszen a baba hálózsák nem igényel különleges mosási programot, otthoni mosógépben is egyszerűen kimoshatjátok anélkül, hogy a töltet megrongálódna benne. A címkén feltüntetett hőfokon pedig vasalhatóak is. A baba hálózsák oldalán található cipzár megkönnyíti a pelenkacserét, a vállrésznél lévő patentok pedig az öltöztetésnél is segítik a szülőket.

Sokféle eredeti Mattel termék, baba hálózsák, pizsama található a Bababoon kínálatában. Ezek mind szuper minőségű termékek, amelyek alján kedves Fisher-Price figurák láthatók. A nyári pamut baba hálózsák ideális a melegebb nyári estékre, könnyű, jó minőségű, 100% pamut anyaga kellemes viselet a babáknak. A szín- és formatartó anyagnak köszönhetően hosszú távon, sok-sok mosáson át is tartós, jó minőségű hálózsákja lesz kisbabátoknak.

Az ujjatlan baba hálózsákot a vállon található patentoknak köszönhetően könnyű a babára adni, rögzíteni rajta. Mivel a kis kezei kívül vannak, a baba így szabadon mocoroghat, kinyúlhat, megfoghat dolgokat, a hálózsák tágas lábrészében is van bőven helye a mocorgáshoz, nem akadályozza semmi a baba kényelmes mozgását.

A tipegős hálózsákok a nagyobbaknak készülnek. Az ilyen baba hálózsákok lábrészét könnyen felhúzhatjátok a kisgyerek lábán, hogy szabadon elindulhasson, totyoghasson benne. Alváskor ezt a részt nyugodtan le lehet engedni, és ráhajtani a baba lábfejére, így egész biztos, hogy a kis lábai sem fognak fázni alvás közben.

Az őszi, téli hűvösebb időszakban jól jön, ha egy vastagabban bélelt, belül bolyhos baba hálózsák is van otthon, ilyenkor az ujjatlan baba hálózsákokat érdemes lehet hosszú ujjú baba hálózsákra cserélni. A melegebb napokra elég a vékonyabb baba hálózsák, ami alá, ha mégis hűvösebbre fordul az idő egy-egy éjjel, bőven elfér esetleg egy pizsama, baba rugdalózó vagy kombidressz is.

A Bababoon baba pizsama választékában is találtok számtalan kedves mesefigura képével díszített ruhát. Ha vékonyabb baba hálózsákot választottatok, praktikus beszerezni néhány vastagabb, melegebb baba pizsamát, amit nyugodtan feladhattok kisbabátokra a hálózsák alá.

A hosszú ujjú, vékony pamut hálózsák számtalan Disney-mintával, aktuális kedvenc figurával elérhető. Bambi, Hello Kitty, Minnie mintás és még sok más kedvelt mesefigurával díszített hálózsákokkal, pizsamákkal várunk webáruházunkban.

Ha kisgyermekes családhoz készültök vendégségbe, és szeretnétek meglepni őket egy igazán praktikus ajándékkal, nézzetek körül a Bababoon baba hálózsák és pizsama kínálatában. Ezek a kényelmes darabok megszépítik a mindennapokat, támogatják a babák pihentető alvását, és elősegítik azt a komfortot és nyugalmat, amiben órákon át zavartalanul pihenhet, aludhat a kisbaba.

Az életkorra viszont mindig kérdezzetek rá, mert ha nagyobb már a baba, a tipegő hálózsákkal érdemes meglepni a szülőket. Ebben a tipegős hálózsákban hosszú időt tölthet a baba úgy, hogy közben szabadon próbálgathatja az első lépéseket, rövid kis sétákat a lakásban, kezét, lábát szabadon mozgathatja. Pelenkázásnál is könnyen kezelhetik a szülők a hálózsákot. Ha pedig eljön az alvásidő, a pihe-puha baba hálózsák melegen tartja a kicsit. A tipegős hálózsák lábrészét ilyenkor csak ráhúzzák a szülők a kis lábfejére, így garantált a kényelmes alvás, és biztosan nem fog megfázni sem a baba.