Blog
BabaBoon
2021.11.05 21:56

Amit a Black Friday -ról, a fekete péntekről tudni kell

Amit a Black Friday -ról, a fekete péntekről tudni kell

A Black Friday, a hálaadás másnapján az év egyik legnagyobb üzletvásárlási eseménye. Fekete pénteken szinte minden nagyobb kereskedő nagy kedvezményeket kínál az ünnepi ajándékokra, az év legmenőbb játékaira , ruházati cikkekre, műszaki eszközökre és egyebekre.

Hagyományosan a Black Friday napján néhány vásárló későn ébred fel Hálaadás napján, vagy korán ébred, hogy sorba álljon az üzletek előtt a kora reggeli nyitásért és a kirobbanó akciókért. COVID-19 tükrében sok üzlet bezárt a 2020-as hálaadás napján, és ahelyett, hogy a vásárlókat hagyományos üzleteikbe irányították volna Black Friday napján, webhelyükön fekete pénteki ajánlatokra irányították a vásárlókat .

A Black Friday értékesítése már megkezdődött

Bár 2021. fekete péntek november 26., ha ennyit vársz a vásárlással, lemaradsz néhány nagyszerű ajánlatról. Ennek az az oka, hogy az Amazon, a Walmart, a Target és a Best Buy már megkezdte fekete pénteki értékesítését. Az Amazon Black Friday akciója októberben indult, és a hálaadás ünnepén át tart, számos rövid és hosszabb távú üzlettel.

Idén korán kezdje el az ünnepi vásárlást

A szállítási szakértők azt javasolják, hogy most kezdje el az ünnepi vásárlást, még a fekete péntek és a kiberhétfő (Cyber Monday) értékesítése előtt. Az ünnepi szezonban előfordulhat, hogy nem találja meg olyan gyorsan a kívánt termékeket, mint általában.

Vannak már Black Friday előtti ajánlatok?

Szerencsére a vásárlás most nem jelenti azt, hogy le kell maradnod a nagyszerű ajánlatokról. Azonban nem érdemes kivárni a "nagy" Black Friday akciókat, mert lehet, hogy azokat már nem találjuk meg a kínálatban.